1 oktober 2007

Tip: Babbler en De-Babbler

Babbler kan alles wat jij zegt in een chat vertalen in 9 verschillende talen: Engels, Chinees, Nederlands, Portugees, Italiaans, Japans, Frans, Duits en Spaans. De De-Babbler doet het tegenovergestelde, deze vertaalt alles vanuit de 9 genoemde talen naar de taal van jouw keuze.

Hoe werkt het precies?

Haal Babbler eerst op, dat kan op Phreak Isle.

Sleep Babbler vervolgens vanuit je inventory naar je avatar (Map: Objects » Babbler). Linksboven in beeld zie je de verschillende knoppen van Babbler verschijnen.

Jezelf vertalen: Nederlands » Andere taal

  1. Met deze knop kun je Babbler aan en uit zetten.
  2. Zodra je Babbler aanzet, krijg je de vraag naar welke taal je jouw chat wilt vertalen.
  3. Je kunt zien wanneer Babbler aan staat, dan is de knop hiernaast groen gekleurd. (Deze is wit als Babbler uit staat.)
Anderen vertalen: Andere taal » Nederlands
  1. Met deze knop kun je een persoon selecteren met wie je wilt praten. Je krijgt een lijst te zien van maximaal 30 avatars die bij binnen een straal van 50 meter om je heen staan.
  2. Kies vervolgens de taal waarin die persoon spreekt. (Je kunt ook iemand verwijderen uit de lijst door nog een keer op deze zelfde button te klikken en nogmaals de naam van dezelfde persoon te kiezen.)
  3. Met deze knop kun je de vertaling van anderen aan en uit zetten.
  4. Als je deze weer aanzet gaat Babbler verder met vertalen van de personen die je in stap 1 hebt geselecteerd.
Tip: Je kunt Babbler uitdelen aan je vrienden door de 'Gift button' te gebruiken. Dit kan alleen als je bij iemand in de buurt bent.

Landmark: Phreak Isle, Babbler

Meer info: www.Maxcase.info

Geen opmerkingen: